Sortering peren

Op Fruitstation Van Arkel in Eck en Wiel worden hoofdzakelijk peren gekoeld en gesorteerd. Het bedrijf wordt geleid door Marina Jansen – van Arkel.

Hier wordt gebruik gemaakt van een Greefa sorteerlijn, voorzien van een Burg’s perendumper. Met deze machine kunnen probleemloos voorraadkisten met peren in water worden geleegd. Deze werkwijze garandeert een optimaal behoud van de kwaliteit van de peren.

De moderne Greefa sorteerlijn draagt zorg voor een juiste maatsortering van de peren en een zachte afhandeling van de vruchten. Hiermee wordt de kwaliteit behouden.


Sorteerlijn in Eck en Wiel

Op de sorteerlocaties wordt gebruikt gemaakt van een track- en tracesysteem dat gebaseerd is op  een unieke barcode voor iedere pallet product die geproduceerd wordt.
Hierdoor zijn wij in staat om in zeer korte tijd de herkomst van al onze producten te achterhalen. Daarnaast zijn de barcodes de basis voor ons voorraad-, verwerkings- en facturatiebeheer.

Afhankelijk van de wensen van de klant sorteren wij los in kratten, dozen of plastic fusten, in één of twee lagen gelegd, gestickerd, in plastic kilobakjes of in voorraadkisten.

Uiteraard zijn ook andere verpakkingen mogelijk. Informeer naar onze mogelijkheden.

 


Marina


Contactgegevens pakstation peren:

Fruitstation Marina van Arkel    (pakstation  / handel in peren)
Marina Jansen – van Arkel
Rijnstraat 2-a
4024 BW Eck en Wiel

Tel vast:               0344-693999
Tel mobiel:          06-51786135 (Marina)
Email:                   marina@fruitstationvanarkel.nl


Laad- en losfaciliteit bij sortering in Eck en Wiel